COMPANIE

Zep.Cont Partners este o companie în aria serviciilor contabile, de consultanţă, salarizare şi HR.

Compania s-a născut în urma cu 16 ani dintr-o iniţiativă îndrăzneaţă şi a devenit o afacere de succes prin dedicaţia totală a managementului şi a angajaţilor noştri.

Evoluţia continuu ascendentă a firmei şi renumele dobândit se datorează unei activităţi susţinute bazate pe principii de bază precum: identificarea şi îndeplinirea cerinţelor clienţilor noştri, calitatea în afaceri, etica în afaceri, creşterea responsabilităţii fiecărui angajat pentru îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor prestate, experienţa acumulată, pregătirea profesională a membrilor organizaţiei noastre.

Compania şi-a făcut un obiectiv major din tratarea profesionistă a fiecărui proiect din portofoliu, indiferent de dimensiunile sau provocările acestuia. În acest sens, fiecare membru al echipei îşi organizează activitatea cu multă pasiune şi energie profesională mizând pe comunicare şi soluţii aplicate nevoilor punctuale ale fiecărui client în parte. Specialiştii noştri valorifică în avantajul clienţilor toate resursele pe care le au la dispoziţie, de la expertiza proprie până la infrastructura organizaţionala. Ne preocupam în permanenţă de perfecţionarea profesională a experţilor noştri pentru a fi contectaţi la zi la modificările cadrului legislativ-fiscal, astfel încât managementul proiectelor să se desfăşoare în conformitate cu standardele la zi din domeniu.

Serviciile oferite în aria serviciilor de contabilitate, taxe, salarizare şi HR sunt complete. Expertiza specialiştilor companiei acoperă la cele mai înalte standarde profesionale întregul registru de cerinţe al oricărei companii româneşti şi internaţionale care-şi desfăşoară afacerile în România: contabilitate, salarizare, resurse umane şi consultanţă.

MISIUNE ŞI VALORI

La Zep.Cont Partners, existăm pentru a oferi clienţilor noştri servicii avansate de contabilitate, consultanţă fiscală şi salarizare. Încă de acum 16 ani am sădit cele mai importante valori ale noastre – cele care ne ghidează business-ul şi conduita profesională. În timp, performanţa susţinută, dar şi capacitatea de a evolua au devenit oglinda în care ne evaluăm şi măsurăm zilnic misiunea. Serviciile de înaltă calitate pe care le oferim în aria contabilă, de taxe, salarizare şi HR sunt complete.

Dezvoltarea companiei noastre este condiţionată de dezvoltarea continuă a membrilor echipei. Fiecare dintre noi participă cu pasiunea, dedicarea şi calităţile profesionale proprii la rezultatele companiei şi la atingerea unui nivel optim de comunicare cu partenerii noştri. Totul se face pentru ca numele nostru să devina un exemplu veritabil de excelenţă necondiţionată.

URMĂREŞTE-NE
© 2023 ZEP.CONT PARTNERS. Toate drepturile rezervate.