PARTENERI

Breeze Fine Soft este o firmă de specializată în producția de aplicații și software care oferă soluții tehnologice utilizabile în domeniul financiar și nu numai.

Breeze Fine Soft este un startup susținut de o echipă de profesioniști entuziaști care activează la granița domeniilor IT și financiar și care încearcă aducerea informațiilor de ordin economic aproape de clienți și beneficiari.

Misiunea prezentă a companiei este FinUP: realizarea unei aplicații mobile care să faciliteze generarea rapoartelor financiare pentru clienții interesați, ușor, la îndemână și rapid.

Răzvan Constantin MURARIU face parte din generația tânără de avocați pentru care succesul personal devine un obiectiv zilnic, iar succesul clienților – o obligatie profesională, este absolvent al Facultății de Drept, precum și al Facultatii de Relații Economice Internaționale (Academia de Studii Economice București).

Este Membru al Baroului București, cu experiență și pregătire atât în dreptul comercial și al afacerilor, cât și dreptul penal. Expertiza avocatului vizează negocierea finanțărilor și a refinanțărilor locale sau internaționale, efectuarea rapoartelor de due diligence privind situația juridică a imobilului, managementul relațiilor contractuale cu băncile finanțatoare etc.

Avocat Răzvan Constantin MURARIU profesează și în domeniul insolvenței, el fiind membru al Uniunii Naționale a Practicienilor de Insolvență din România, filiala București.

URMĂREŞTE-NE
© 2023 ZEP.CONT PARTNERS. Toate drepturile rezervate.