TERMENI ȘI CONDIȚII

Informațiile și materialele continute de acest site sunt protejate de legea drepturilor pentru autor (Legea 8/1996).

ZEP.CONT PARTNERS permite citirea și download-ul materialelor afișate pe site numai în scopuri de informare, non-comerciale. Utilizarea neautorizată a acestor informații încalcă drepturile de autor și de proprietate ale ZEP.CONT PARTNERS și atrage răspunderea celui vinovat conform legislației în vigoare.

ZEP.CONT PARTNERS nu este răspunzatoare pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intenționat, rezultat în urma utilizării acestui site sau a oricăror site-uri legate la acest site.

Confidențialitate:

  • Informațiile pe care ni le furnizezi în momentul utilizării site-ului nostru (de exemplu: nume, adresa, număr de telefon, adresa de e-mail etc.), informații rezultate în urma vizitării site-ului nostru, precum și orice alt fel de informații în legătură cu utilizarea produselor și serviciilor noastre sunt confidențiale.
  • ZEP.CONT PARTNERS garantează că nu va utiliza aceste informații în alte scopuri decât cele pentru care au fost furnizate.
  • ZEP.CONT PARTNERS nu are dreptul să transfere aceste informații către terți.
  • Prin înregistrarea ca utilizator al acestui site ești de acord ca datele tale să fie introduse într-o bază de date computerizată și folosite în scopuri de vânzări și marketing.
URMĂREŞTE-NE
© 2023 ZEP.CONT PARTNERS. Toate drepturile rezervate.